صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۲۹۶۱
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵
فراهانی در اختتامیه جشنواره قرآنی دانشجویان:

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: جمع نخبگان دانشگاهی بهترین محفلی است که می‌تواند دانش و قرآن را هماهنگ سازد و برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور فرصت مناسبی برای چشیدن حلاوت آیات قرآن است.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به اصفهان، ابوالفضل فراهانی، رئیس دانشگاه پیام نور کل کشور و رئیس بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، در مراسم اختتامیه این جشنواره به بیان سخنانی در مورد اهمیت توجه به قرآن در دانشگاه‌ها پرداخت.
وی گفت: جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور بزرگترین رویداد قرآنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح کشور است و البته یکی از مظاهر گرامی داشتن قرآن نیز برگزاری چنین جشنواره‌هایی است.
رئیس بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور افزود: در سالی که به نام اقتصاد و فرهنگ توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، جشنواره قرآنی دانشجویان از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است چرا که یکی از اولویت‌های مهم فرهنگی در دانشگاه‌ها فعالیت‌های قرآنی است.
فراهانی در ادامه با بیان اینکه قرآن سرچشمه‌ای است که توان سیراب کردن همگان را دارد، تصریح کرد: دانشجویان به عنوان آینده‌سازان مملکت و پیشگامان جنبش‌های مختلف در جامعه نیازمند رسیدن به این سرچشمه هستند و باید در این راه از دانش و ابزار لازم و کافی برخوردار باشند که قرآن کریم این ابزار و دانش لازم را در خود پنهان دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور کشور با بیان اینکه باید تلاش کرد تا قرآن را مهجور نکنیم، گفت: قرآن و عترت دو حلقه به هم پیوسته هستند که ترک یکی به مثابه ترک هر دو آنها است. قرآن عصاره نبوت و تداوم‌بخش رسالت است و این دو رکن در کنار هم باید محور تمام فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها قرار گیرد و جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور نمونه‌ای برای این کار است که به صورت عملیاتی درآمده است.
رئیس بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در ادامه با اشاره به سخن امام علی(ع) که فرموده‌اند قرآن نور است و تاریکی در آن را ه ندارد، گفت: باید تمام خواسته‌های خود را از قرآن بخواهیم و این دستور ائمه(ع) است.
وی در ادامه با بیان اینکه جمع نخبگان دانشگاهی عجین شده با قرآن و عترت بهترین محفلی است که می‌تواند دانش و قرآن را هماهنگ سازد، اظهار کرد: برگزاری جشنوره قرآن و عترت دانشجویان کشور فرصت مناسبی برای چشیدن حلاوت آیات قرآن است.
فراهانی همچنین با بیان اینکه انس با قرآن و برپایی فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه پیام نور از باسابقه‌ترین فعالیت‌های دینی و ارزشی است، گفت: اجرای فعالیت‌های قرآنی همزاد دانشگاه پیام نور است و پیام نور افتخار دارد به یمن 25 سالگی خود و با چشم‌اندازی مناسب میزبان این مسابقات باشکوه بوده است. 
رئیس دانشگاه پیام نور کشور تصریح کرد: دانشگاه پیام نور با وجود محدودیت‌های بسیار زیادی که از لحاظ بودجه‌ای داشته است، اما در بحث قرآن و عترت و فعالیت‌های قرآنی هیچ محدودیتی نداریم. دانشگاه پیام نور با دارا بودن بیشترین جمعیت دانشجویی در بین دانشگاه‌ها و مؤسسات دولتی بالاترین سطح حمایتی خود را در دولت تدبیر و امید برای توسعه  قرآن اعلام می‌دارد.
وی در پایان از تمام افراد و دستگاه‌هایی که در ادوار گذشته میزبان این جشنواره بوده‌اند، قدردانی کرد و گفت: لازم است از دستگاه‌هایی همچون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، وزارت علوم، علمای استان اصفهان و اصحاب رسانه مراتب تقدیر خود را اعلام نمایم.

مطالب مرتبط