صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۲۵۹۳
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰

شعب خارجی: تحلیلگر شبکه کاپیتال تی وی پاکستان گفت: نیروهای عربستانی به اجساد زائران حادثه منا بی‌حرمتی کردند و این قابل قبول نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از نمایندگی فرهنگی ایران در کویته، شبکه کاپیتال تی وی(CAPITAL TV) پاکستان در برنامه‌ای تلویزیونی به بررسی حادثه منا از نگاه تحلیل‌گر آن شبکه پرداخت.

به گفته تحلیلگر این شبکه، علت اصلی حادثه منا مسدود کردن راه توسط نیروهای نظامی عربستان بوده است که در پی آن حاجیان را مجبور کردند از راه دیگری بروند و باعث این حادثه شوند.

وی با بیان اینکه حکام عربستان در این زمینه باید پاسخ‌گو باشند و بدانند که کوتاهی کرده‌اند، اظهار کرد: با این حادثه هویت عربستان زیر سؤال رفته و باید این را بپذیرند. این گفته مفتی اعظم سعودی‌ها که حکومت عربستان کوتاهی نکرده، باعث شده است این کشور جایگاه خود را از دست بدهد.

این تحلیلگر با اشاره به اینکه زائران بیت‌الله الحرام توسط نیروهای سعودی بی‌حرمت شدند، گفت: نیروهای عربستانی به اجساد بی‌حرمتی کردند و این قابل قبول نیست.

وی ازعربستان خواست تا امور انتظامات حج را به دیگر کشورها بسپارد و از مسئولان حج پاکستان نیز خواست تا موضوع حادثه را پیگیری کنند.

یادآور می‌شود، در طول این برنامه زنده تلویزیونی تصاویر دلخراش حادثه منا و ولیعهد عربستان را که از داخل ماشین سنگ به شیطان پرتاب می‌کند، نمایش داده شد.

مطالب مرتبط