صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۲۹۷۵
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۹

گروه بین‌الملل - جشنواره دوستی فیلم ایران و سریلانکا در قالب برنامه‌های بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه هنر این کشور برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ این جشنواره در قالب برنامه‌های بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی برگزار و طی آن سه فیلم «یه حبه قند» به کارگردانی رضا میرکریمی، «کفشهایم کو؟» به کارگردانی کیومرث پوراحمد و «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار، با زیرنویس انگلیسی به نمایش گذاشته شد.

روز اول این جشنواره با حضور سارات چاندرا جیوا، رئیس دانشگاه هنرهای نمایشی و تجسمی سریلانکا برگزار شد.

همچنین پیش از آغاز نمایش نخستین فیلم، توضیحاتی درباره انقلاب اسلامی، تاریخچه سینما در ایران و سینمای پس از انقلاب و همچنین فیلم‌های به نمایش گذاشته شده در این جشنواره، ارائه شد.

پیش از شروع نمایش هر یک از فیلم‌ها نیز مستندی با موضوع سازهای ایرانی از جمله سنتور، تمبک، سه‌تار و اجرای موسیقی سنتی به نمایش درآمد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط