صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۴۷۶۹
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵

سومین مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن و ابتهال در استان «پورت سعید» مصر با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از البوابة نیوز، این مسابقات که با نام «شیخ سید محمد نقشبندی» (از مبتهلان برجسته مصر و جهان اسلام) برگزار شده بود،  دیروز، 20 اسفندماه با برگزاری مراسم اختتامیه در استان پورت سعید پایان یافت.

عادل الغضبان، استاندار پورت سعید در این مراسم تقدیرنامه‌ها و جوایزی نقدی به سه نفر برتر هر یک از رشته‌های این رقابت اهدا کرد و این مسابقات در چهار رشته حفظ کل قرآن به دو روایت، حفظ کل قرآن ویژه بانوان، ابتهال و سرودهای دینی و صوت‌های نیکو برگزار شد.

41 کشور از آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای لاتین از جمله اندونزی، مالزی، انگلیس، روسیه و کشورهای عربی در این مسابقه حضور یافتند و عبدالکریم صالح، رئیس کمیته تصحیح قرآن الازهر، عبدالفتاح طاروطی و شیخ محمد زغلول (امام جماعت مسجد جامع الازهر) داوری این رویداد را برعهده داشتند.

محمد ترابی از مراکش و محمد الصادق از یمن از دیگر داوران مسابقات قرآنی پورت سعید بودند و حسام صقر نیز در بخش ابتهال بر این رقابت‌ها نظارت کرد.

انتهای پیام