صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۸۲۵۷
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
با حضور اعضای کودک و نوجوان کانون صورت می‌گیرد؛

مراسم موکب ابناء‌الحسین به صورت زنده از بالکن حرم رضوی با حضور اعضای نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، موکب ابناء‌الحسین که به همت اعضای نوجوان کانون پرورش فکری استان خراسان رضوی از سال گذشته راه‌اندازی شده است، امسال به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی به صورت زنده از حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

قصه‌گویی، شعرخوانی، سرود، نمایش و... از جمله برنامه‌های این موکب مجازی است که در دهه اول محرم از حرم مطهر رضوی انجام می‌شود.

این مراسم در دهه اول محرم هر شب از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند روبیکا، اینستاگرام و آپارات آستان قدس رضوی و کانون خراسان رضوی به صورت زنده از ساعت ۲۰:۳۰ پخش می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند این مراسم را از صفحه‌های رسمی اینستاگرام، آپارات و روبیکا آستان قدس رضوی به نشانی www_agr_ir و صفحه اینستاگرام کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی به نشانی kanoonparvaresh_krazavi دنبال کنند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط