صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۲۲۶۵
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰

«ریزو میکیلیادزه»، کارشناس رشته الهیات و کارمند اداره مسلمانان گرجستان، به درخواست وزارت دفاع این کشور قرآن کریم را به زبان گرجی ترجمه کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری azertag.az، «رامین ایگیداف»، رئیس اداره مسلمانان گرجستان، از ترجمه قرآن به زبان گرجی به همت «رزو میکلادزه»، کارشناس رشته الهیات و کارمند اداره مسلمانان و به درخواست وزارت دفاع این کشور خبر داد.

وی تصریح کرد: این اقدام برای سربازان مسلمان ارتش گرجستان انجام شده و از 5 سال گذشته نمازخانه‌های متعددی برای نظامیان مسلمان در پادگان‌های نظامی از سوی وزارت دفاع گرجستان ساخته شده است.

قرآن مجید برای نخستین‌بار در گرجستان به همت پروفسور گئورگی لوبژانیدزه، دانشمند شرق‌شناس این کشور، به زبان گرجی ترجمه و منتشر شده بود.

لوبژانیدزه از چند سال قبل فعالیت خود برای ترجمه قرآن به زبان گرجی را آغاز و به این منظور از برخی کشورهای اسلامی از جمله جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و مصر دیدار کرده بود.

انتهای پیام