صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۶۲۸۰
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۲

درحالی که مراکز رأی‌گیری انتخابات کنست آغاز شده بود، شهرک‌نشینان صهونیست به صورت گسترده و با حمایت نیروهای پلیس به مسجدالاقصی یورش بردند.

به گزارش ایکنا، به نقل از العربی الجدید، به دنبال گشوده شدن صندوق‌های رأی انتخابات کنست، شهرک‌نشینان افراطی از ساعات بامداد با حمایت قوی نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی هجوم بردند.

سخنگوی اداره اوقاف اسلامی در قدس اظهار داشت که بیش از 200 شهرک‌نشین در این تهاجمات شرکت کردند و بسیاری از آن‌ها تی‌شرت‌هایی با چاپ پرچم اسرائیل پوشیده و مراسم تلمودی و مذهبی خود را انجام دادند.

همزمان با اعمال محدودیت‌های شدید برای ورود نمازگزاران جوان به صحن‌های مسجدالاقصی و اخراج اجباری حاضران در صحن‌ها، این هجوم‌ها همچنان ادامه دارد.

اکتبر گذشته شاهد بیشترین تعداد هجوم شهرک‌نشینان به صحن‌های مسجدالاقصی بود که بیش از هشت هزار و 200 شهرک‌نشین به این مکان مقدس مسلمانان یورش آوردند.

انتهای پیام