صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۴۶۰۲
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۱
مفتی عمان تأکید کرد:

مفتی اعظم عمان هدف کابینه جدید و افراطی رژیم صهیونیستی را اشغال مسجدالاقصی توصیف کرد.

به گزارش ایکنا، به نقل از شهاب نیوز، احمد بن حمد الخلیلی، مفتی اعظم عمان با صدور بیانیه‌ای آزادی مسجدالاقصی را دینی دانست که برعهده تمام مسلمانان است.

وی در این بیانیه افزود: کابینه راستگرای افراطی رژیم صهیونیستی به دنبال اشغال مسجدالاقصی است و در این راستا تعدی‌های خود را علیه قبله اول مسلمانان شدت بخشیده و حریم آن را نقض می‌کند. صهیونیست با ایجاد مانع برای فلسطینی‌ها در مسجدالاقصی به ایجاد یک جنگ مذهبی دامن می‌زنند و احساسات مسلمانان جهان را نادیده می‌گیرند.

وی تأکید کرد: در این شرایط امت اسلامی باید به صورت متحد در مقابل تجاوزات اشغالگران قرار گیرد و از مقاومت فلسطینی‌ها در مسجدالاقصی حمایت کند تا اینکه فلسطین و مسجدالاقصی از اشغال صهیونیست‌ها آزاد شود.

مفتی اعظم عمان، اخیراً هم در همین رابطه در توییتر نوشت: ما قویاً از پروژه تشدید تحریم رژیم صهیونیستی که شامل تحریم کامل در تجارت و دیگر بخش‌ها می‌شود، به دلیل تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و بی‌تفاوتی آن‌‎ها نسبت به حقوق مردم مظلوم فلسطین، حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام