صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۷۳۲۲
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۹

اقدام یک سازمان اروپایی به تبلیغی با استفاده از تصویری از زنان محجبه، واکنش تند راست‌گرایان افراطی فرانسوی را درپی داشته است.

به گزارش ایکنا، به نقل از الجزیره، اقدام کمیسیون حقوق اساسی اتحادیه اروپا به انتشار آگهی تبلیغاتی که در آن تصویر تعدادی از زنان از جمله زنان محجبه را نشان می‌داد، خشم فعالان راست افراطی در فرانسه را برانگیخت.

دیوید ریو، یکی از اعضای برجسته جنبش «بازپس‌گیری فرانسه» در حساب توئیتری خود در مورد این تصویر اظهار نظر کرد و مدعی شد که حجاب به یک تبلیغ دائمی تبدیل شده است.

فلورانس برگاد بلکلر، فعال راست‌گرای فرانسوی، نیز در حساب توییتر خود نوشت: خوشبختی در حجاب است. در اینجا تصویر حجاب با حقیقت و مثبت بودن پیوند خورده است.

او افزود: تردیدی وجود ندارد که نهاد حقوق اساسی اتحادیه اروپا می‌خواهد دوباره بر حق پوشیدن حجاب در اروپا تأکید کند.

این دیدگاه گروه‎های راست‌گرا واکنش‎های بسیاری را درپی داشته است و منتقدان بر این باورند که داشتن یا نداشتن حجاب یک مسئله شخصی است.

انتهای پیام