صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۰۷۵۱
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸

ادریس العلمی المارونی، پیرمرد 65 ساله مراکشی طی سفری از شهر فاس به مکه می‌رود و در این میان از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام در استانبول، قاهره و مدینه بازدید خواهد کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از فاس‌نیوز،  ادریس العلمی المارونی، پیرمرد 65 ساله مارونی در سفری استثنایی که خود آن را سفری معنوی توصیف کرده از شهر فاس عازم  مکه مکرمه شده است.

او در این سفر با دوچرخه از  استانبول، قاهره و مدینه منوره نیز عبور و از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام در استانبول، قاهره و مدینه بازدید خواهد کرد.

او سفر خود را روز جمعه دوازدهم آوریل ( 24 فروردین)، از شهر فاس آغاز کرد و عازم یک سفر استثنایی حج شد. 

ادریس این سفر را سفری معنوی می‌نامد و  قصد دارد تا در میان راه درازی که تا مکه پیش رو دارد از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام بازدید کند. وی سفر خود را از مسجد قرویین در فاس آغاز و در میانه راه از مساجدی مانند مسجد ایاصوفیه در استانبول، مساجد بزرگ شهر قاهره و مسجدالنبی در مدینه، بازدید خواهد کرد.

مارونی پیش‌تر سفرهای زیادی را با دوچرخه انجام داده اما این سفر بسیار خاص است و او قصد دارد تا شکوه، عظمت و ایمان ژرفی را که در آثار عظیم و مقدس اسلامی تجلی یافته، کشف کند.  

این سفر با عنوان «بین چرخ و مناره‌ها» از سوی چندین مؤسسه مراکشی پشتیبانی می‌شود و هدف از آن ترویج ارزش‌های مدارا و تسامح اسلامی است.  

این سفر از شهر فاس مراکش آغاز می‌شود که دارای نمادهای معنوی بسیاری از جمله مسجد بزرگ قرویین است، سپس با عبور از شهرهایی مانند شفشاون مشهور به شهر کبود، استانبول، قاهره و  مدینه در نهایت به مکه ختم می‌شود.

انتهای پیام