صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۲۷۴۱
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸

دوره مجازی برنامه‌ریزی برای دوران پساکنکور از سوی مدرسه دانش‌آموزی رهبر نوجوان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، دوره مجازی برنامه‌ریزی برای دوران پساکنکور از سوی مدرسه دانش‌آموزی رهبر نوجوان وابسته به مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این دوره با تدریس هانی چیت‌چیان، از مدرسان مجمع مدارس دانشجویی ویژه دختران و پسران به صورت مجزا اما با شاکله یکسان برپا می‌شود.

در توضیح این دوره آمده است: از وقتی که یک نوجوان کنکور می‌دهد تا اولین روز ورود به دانشگاه تحولات بسیار زیادی رخ می‌دهد و این تحولات برخی پرفایده و برخی مضر هستند. لازم است با برنامه‌ریزی مسیر خود را پس از کنکور به سرعت تشخیص دهیم. در این دوره با برخی از این مسائل آشنا می‌شویم.

علاقه‌مندان به منظور مشاهده دوره در سامانه رهبر نوجوان می‌توانند از طریق لینک https://rahbarenojavan.ir/product/pasa-konkor/ اقدام کنند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط