صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۷۵۸۶
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳
معاون انستیتو اسلامی مسکو بیان کرد:

معاون انستیتو اسلامی مسکو تصریح کرد: خبرگزاری بین‌المللی قرآن با کشف شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار در کشورهای دیگر و ایجاد فضای ارائه فعالیت‌ها و برنامه‌های دینی و قرآنی ایران و سایر کشورها در آن شبکه‌ها، می‌تواند اثرگذاری قرآنی خود را افزایش دهد.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام اکتای محمداف، معاون انستیتو اسلامی مسکو به مناسبت هفدهمین سالروز تأسیس خبرگزاری بین‌المللی قرآن درباره رسالت این رسانه اظهار کرد: مأموریت این رسانه در کشورهای مختلف آن است که به بررسی درباره شبکه‌های اجتماعی در کشورهای مختلف بپردازد و به دست آورد که کدام شبکه در کدام کشور بیشتر طرفدار دارد.

وی با اشاره به شبکه‌های اینستاگرام، فیسبوک، واتساپ، یوتیوب و ...، افزود: در این باره حتی می‌توان چند شبکه پرطرفدار را نیز مورد بررسی و توجه قرار داد و در آن فضا یک صفحه ایجاد کرد و برنامه‌های دینی و قرآنی که در ایران اسلامی روی می‌دهد را انعکاس داد.

محمداف در ادامه این مطلب اظهار کرد: این برنامه‌ها می‌تواند شامل روخوانی، مسابقات قرآن، تفسیر و ... باشد که به صورت جذاب در صفحات ارائه شود.

وی به رسالت دوم این خبرگزاری اشاره کرد و گفت: علاوه بر برنامه‌های دینی و قرآنی که در جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود، رویکردهای مشابهی در کشورهای اسلامی و غیراسلامی نیز برپا می‌شود که می‌توان از آنها خبر تهیه کرد و در صفحات مختص به این خبرگزاری در شبکه‌های اجتماعی ارائه کرد.

به گفته محمداف، این روند باعث می‌شود که جوانان در کشورهای دیگر از ایران الگو بگیرند و از وقایع داخل ایران مطلع شوند و از سوی دیگر، با دیدن فعالیت‌ها و برنامه‌های خود در شبکه‌های اجتماعی ایکنا، تشویق شوند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط