صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۱۲۱۴
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰
حافظ اندونزیایی عنوان کرد:

گروه بین‌الملل: وجود بخش پژوهش‌های قرآنی در مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان به شرکت‌کنندگان این انگیزه را می‌دهد که همراه با حفظ و قرائت به درک مفاهیم و آیات بپردازند.

عبدالرشید صدیق، نماینده کشور اندونزی در رشته حفظ پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم دانشجویان در تاریخ 27 شهریور 1372 (18 سپتامبر 1993) در شهر «پالمبانگ» اندونزی متولد شد.

وی که دانشجوی رشته احکام شریعت اسلامی در دانشگاه علوم قرآنی جاکارتا است، فعالیت‌های قرآنی خود را از 6 سالگی آغاز نموده و در رشته حفظ قرآن کریم در این دوره از مسابقات شرکت کرده است.

عبدالرشید صدیق در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا)، گفت: مسابقات قرآنی برگزار شده در اندونزی در سطحی بسیار بالا است و حافظان و قاریان رقابت سخت و فشرده‌ای را در مسابقات تجربه می‌کنند. به عنوان مثال مسابقات بین‌المللی قرآن سال گذشته در شهر جاکارتا و امسال در شهر پالمبنگ اندونزی برگزار شد.

این حافظ اندونزیایی تاکنون در چندین دوره از مسابقات کشور اندونزی و مسابقات بین‌المللی شرکت کرده و موفق به کسب مقام‌هایی در این مسابقات شده است.

وی برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن ایران در سطح دانشجویان را بسیار مفید دانست و گفت: برگزاری این مسابقات می‌تواند بینش تازه‌ای را برای دانشجویان مسلمان به ارمغان بیاورد و آنها را با انواع قرائت‌های قرآنی در سایر کشورهای مسلمان آشنا کند.

صدیق افزود: مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان منجر به تحکیم روابط علمی و فرهنگی مسلمانان می‌شود و کمک می‌کند تا دانشجویان انس بیشتری با قرآن پیدا کرده و با استفاده از تعالیم قرآن، آموزه‌های فرهنگی و اسلامی آن را بهتر فرا گیرند. همچنین با سازماندهی چنین مسابقاتی می‌توان شبکه ارتباطات منسجمی را برای بسیاری از دانشگاه‌های اسلامی و دانشجویان فعال قرآنی، فراهم کرد.

این شرکت‌کننده اندونزیایی درباره بخش پژوهش‌‌‌های قرآنی این دوره مسابقات، گفت: وجود بخش پژوهش‌های قرآنی به دانشجویان این انگیزه را می‌دهد که همراه با حفظ و قرائت قرآن به پژوهش، مطالعه و درک مفاهیم آیات نیز بپردازند.

مطالب مرتبط